Ik gebruik het liefst WordPress, zowel als blog-engine als content management systeem. Mijn eigen website is ook WordPress. De redenen hiervoor zijn redelijk eenvoudig:

  • WordPress is zeer snel te installeren: binnen een uur
  • WordPress heeft een hele grote userbase: 50% van de top 10k websites gebruikt het (bron: http://trends.builtwith.com/cms)
  • WordPress is eenvoudig uit te leggen: Iemand die gewend is om met de computer te werken leg ik het binnen een uur uit en anders maximaal 4 uur
  • WordPress kent duizende thema’s die goed te gebruiken en aan te passen zijn
  • Voor echte maatwerk is het relatief eenvoudig om zelf een nieuw template te designen in WordPress
WordPress is snel, eenvoudig in gebruik en zeer krachtig en flexibel. Er is geen reden om met ingewikkelde cms-en te werken voor eenvoudige websites. Hierdoor kan ik mijn prijzen ook laag houden en mij focussen op design en verbetering van functionaliteiten. Ik ben inmiddels behoorlijk ervaren in het implementeren en gebruiken van WordPress, heeft u vragen of hulp nodig? Laat het mij weten, samen komen we er wel uit!
Heeft u al een WordPress website laten bouwen maar wilt u ondersteuning, dan kunt u gebruik maken van mijn kennis en ervaring, hiervoor sluit u eenvoudig een maandabonnement af, met extra korting als u per jaar betaalt. Uiteraard opzegbaar per maand! Om de keuze voor u eenvoudig te houden, heb ik maar één soort ondersteuning. Jarenlange ervaring leert dat dit voor de meeste kleine bedrijven de beste optie is. Meer informatie over deze ondersteuning nodig? Neem contact met mij op.