Nils Vermeire, eigenaar

Follow n2sv6e on Twitter Linkedin Logo

Het verwezenlijken van mijn dromen en het oplossen van het onoplosbare raadsel, maken mij tot wie ik ben.
Nils Vermeire
Na mijn hbo Engels en Communicatie heb ik ruim twaalf en een half jaar bij verschillende organisaties binnen de Rijksoverheid gewerkt. In deze tijd heb ik communicatieadviezen geschreven op strategisch en tactisch niveau, websites ontworpen en gebouwd, handleidingen geschreven en trainingen opgezet en gegeven, cms-en ingericht, zoekmachines ingericht en beheerd, kleine en grote (inter)departementale projecten (be)geleid en ondersteund, teams opgebouwd, teams ontbonden, leiding gegeven en managementen ondersteund. Ik heb gedurende deze tijd meer dan tien jaar ook deel uitgemaakt van de verschillende BHV-organisaties, hierin ben ik ademluchtdrager, ehbo-er, ploegleider en inzetcoördinator geweest. Concreet heb ik de laatste vijf jaar gewerkt bij Dienst Publiek en Communicatie alwaar ik de website en infrastructuur van Postbus51 heb laten vernieuwen, vier verschillende teams heb geleid en mijn bijdrage heb geleverd aan de organisatorische veranderingen binnen het departement. Een bijzondere ervaring was het opzetten en laten inrichten van een datawarehouse, beheerd door een eigen BICC (Business Inteligence Competence Center). Tot slot heb ik meegeholpen met de totstandkoming van rijksoverheid.nl en meegeschreven aan de overkoepelende visie voor de discipline ‘online advies’ binnen de Rijksoverheid.

Top-interesses
Leven, mijn kinderen, muziek, componeren, piano spelen, schrijven van verhalen, koken, reizen, lezen, gamen en een leven lang leren

Kennisgebieden
Communicatie, internet, webdesign, social media, coaching, interim management, projectmanagement (PII/Scrum), crisismanagement, leiding geven, teksten schrijven, wordpress, cms, zoektechnologie, bedrijfshulpverlening en calamiteitenbestrijding.