Over tag-yorit

Tag-yorit is een klein en persoonlijk probleemoplossend bedrijf, dat zich enerzijds richt op de ontwikkeling, bouw en sloop van websites en klanten bewust maakt van de (on)mogelijkheden van internet en anderzijds grotere organisaties helpt om hun online teams (functioneel beheer, webteams of contentteams)  in te richten en aan te sturen.

Ik denk dat tag-yorit uniek is, door veelzijNils Vermeiredigheid, snelheid, flexibiliteit, persoonlijkheid, kennis en ervaring. Ik heb heel erg veel plezier in wat ik doe en geloof sterk in mijzelf en in mijn boodschap. Ik ben vrijgevig en gun anderen ook wat ze verdienen vanuit het principe dat vrijgevigheid altijd bij je terug komt. Uiteraard sta ik ook open voor ontvangst. Ik durf mijn nek uit te steken en risico’s te nemen, ook als dat betekent dat ik soms een grote potentiële klant moet afslaan omdat ik druk bezig ben een kleine klant te helpen.

Ik begrijp de wensen en eisen, waar mogelijk vertaal ik die naar herbruikbare oplossingen. Ik benader iedereen persoonlijk, en lever dus ook maatwerk in communicatie en aandacht. Investeren in de eerste contacten en daarna vanuit een open en eerlijke houding aanspreekbaar en bereikbaar zijn, zo doe ik dat.

ik help u graag een oplossing voor uw probleem te vinden, neem contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking.