Testimonials

Jutta Middelberg, Communicatiestrateeg Gemeente Groningen, 8 september 2016
In opdracht van NAM B.V. heb ik met Nils in 2015 en 2016 samen gewerkt aan de complete vernieuwing van de websites namplatform.nl en nam.nl. Als Project Lead zorgde Nils voor draagvlak in een complex krachtenveld. Op basis van zijn brede vakkennis en ervaring wist hij scherp te analyseren en goed gefundeerd te adviseren. Met verve en enthousiasme hield hij de vaart in het project en zorgde voor een uitstekend resultaat – alles binnen time en budget. Tot slotte is Nils gewoon een heel leuk mens met veel humor en was het ook persoonlijk een fijne samenwerking. Zeer gewaardeerd!


Helmi Geeve, Reputatie expert en personal branding coach, 2 januari 2015
Ik heb heel plezierig met Nils samengewerkt bij Hogeschool Leiden aan het project nieuwe website. Nils is een zeer kundig projectleider. Hij heeft het project nieuwe website voortvarend geleid, veel tegenstand en tegenwind overwonnen door altijd professioneel op de inhoud stappen vooruit te maken. Hij is deskundig, doelgericht, ervaren, bevlogen en een prettig mens om mee te werken. Graag zou ik in de toekomst weer met Nils samenwerken, en ik beveel hem voor iedere complexe organisatie aan die wil vernieuwen op online communicatie!


Desiree Batjes, Internetstrateeg, eigenaar Bureau Kees, 22 december 2014
Nils was projectleider nieuwe website van de Hogeschool Leiden toen ik hem ontmoette. Mijn internetbureau werkte aan de conceptontwikkeling, het grafisch ontwerp en front-end. De back-end werd uitgevoerd door een andere partij. In een complex veld van verantwoordelijkheden en belangen – intern en extern – wist Nils op de juiste momenten de juiste zaken prioriteit te geven. Hij heeft het project met grote snelheid en een mooi resultaat voor elkaar gebokst. Daarmee verdient hij groot respect.


Nick Hansen Wagensveld, digital marketeer Hogeschool Leiden, 11 november 2014
Nils staat bekend voor zijn brede vakkennis, enthousiasme en humor. Dit maakt hem een goede gesprekspartner en een nog betere projectmanager/consultant. Hij weet binnen beperkte tijd prioriteiten te stellen en resultaat te leveren. Zonder hem was de nieuwe website van Hogeschool Leiden nooit gerealiseerd. Nils is een belangrijke schakel in een project. Een onmisbare factor!


Han Kors, functioneel beheerder VijfKeerBlauw, 21 maart 2014
Met zeer brede vakkennis, scherp inzicht, bevlogenheid, respect en vooral (veel) humor krijgt Nils het onmogelijke voor elkaar.
Zijn sterke stijl van leidinggeven is coachend. Hiermee weet hij de juiste personen de juiste rollen binnen een team te laten ontdekken, en deze zelfstandig inhoud te laten geven.
Nils kan een afdeling dan ook, met respect voor ieder teamlid, tot een hecht en gedreven team smeden.

Woorden die zeker op Nils van toepassing zijn:
Sleutel, Tonica, Maat, Tempo, Allegro en Vivace, Snaar, Toets, Staccato, Verbindingsboog, Harmonie, Improvisatie en Akkoord!

Woorden die zeker niet op Nils van toepassing zijn:
Dominant, Boventoon, Dissonant, Largo of Mol


Femke Zeeman, femkezeeman.com en beejoy.nl, 27 oktober 2013
Nils has created my website (www.beejoy.nl) in no time. He is fast (as in seriously fast), honest, precise, very service minded and creative. I would absolutely recommend him. Thanks Nils.


Petra Sommer, Sommer Communicatie, 6 mei 2013
Nils heeft met veel enthousiasme, creativiteit en zorg mijn nieuwe website ontwikkeld (zie www.sommercommunicatie.nl). Hij wist van elke ‘drempel’ een kans te maken. Heldere afspraken en een fijne samenwerking. Het resultaat is nog mooier dan verwacht! Dank je wel, Nils!


Maike Delfgaauw, Coördinator en plv hoofd Communicatie at Nationaal Crisiscentrum, NCTV, Ministerie van Veiligheid en Justitie 9 maart 2013
“In het voorjaar van 2012 heb ik Nils gevraagd om ons te helpen bij het realiseren van een ingewikkeld internetproduct met een hoog afbreukrisico, onder hoge tijdsdruk. Nils bleek een creatieve, stevige projectleider en organisatie-adviseur, die met oplossingen kwam die pasten bij de situatie. Zijn professionaliteit en prettige persoonlijkheid hebben gezorgd voor een goede verstandhouding met de leverancier, onder moeilijke omstandigheden.”


Geoffrey del Monte Lyon, CEO Cloud Seven BV 19 november 2012
“We hired Nils to help us create our new website. Nils has a very nice and totally engaged personality which makes him the ideal person to team with in this kind of project. Nils has very good knowledge of web principles, webdesign, webinteraction and web realisation and is also capable of delivering in a timely manner. He has sound skills and in depth knowledge of WordPress enabling him to materialize what his creativity has come up with. He has managed a complex task in a wonderfully controlled way. I can recommend Nils to anyone overthinking web related projects.”


Berend Sikkenga, Manager VCS Online Ziggo 23 juli 2012
“Nils strengthened the Virtual Customer Services team at Ziggo with excellent results. He has strong project- and stakeholder management skills which combined with a hands-on mentality made him a full-fledged team member. Nils never hesitated to help a co-worker and his broad online knowledge was valuable on many occasions.”


Erik Reytenbagh, oprichter van The Talent Factor 27 september 2011
“Tag Yorit, dat wil zeggen Nils, heeft me heel goed geholpen bij het (af) maken van de website talentfactor.nl. Ik had al veel zelf gedaan, maar bleef steeds tegen zaken aanlopen, die ikzelf niet meteen kon oplossen. Nils weet zich onder meer te onderscheiden door hoge kwaliteit tegen lage kosten. Hij is creatief en heel wendbaar in het bedenken van oplossingen. Nils stelt zich heel betrokken en behulpzaam op. De communicatie verloopt heel soepel, open en snel. Nils pakt zaken aan, reageert snel en gaat resultaatgericht te werk. Zodra het wat complexer wordt weet hij jargon te vertalen naar begrijpelijk Nederlands. Van harte aanbevolen. ”


Jan van Boheemen, webadviseur 1 juni 2011
“Nils Vermeire van Tag-yorit heeft ons geholpen met de vormgeving en structuur van de website. Tijdens een intensieve brainstorm, geheel over Skype, zagen wij de website onder onze handen groeien en veranderen. Nils begreep precies wat we wilden en hoe wij het wilden. Ook had hij oog voor het feit dat wij zochten naar een snel resultaat. Tot slot zijn wij zeer tevreden over de wijze waarop Nils duidelijke instructies heeft gegeven over WordPress, wederom via Skype. Wij bevelen zijn diensten van harte aan!”


Roeland Engelen, Penningmeester Peuterspeelzaal Dribbel 25 mei 20011
“Als bestuur van peuterspeelzaal Dribbel wilden wij ouders graag via een website informeren, maar er lag geen helder plan. Nils Vermeire heeft dit project meteen met beide handen aangepakt. Hij gaf niet alleen advies over de invulling van de site, maar kwam waar nodig met eigen ideeën, waardoor het project niet stil kwam te liggen.
In korte tijd was de website www.dribbelpeuterspeelzaal.nl online, een resultaat waar wij als peuterspeelzaal zeer trots op zijn. De site is informatief, overzichtelijk en navigeert makkelijk. Op advies van Nils hebben wij nu ook een nieuwsbriefapplicatie waarmee wij ouders continu kunnen informeren. Over de samenwerking zijn wij zeer te spreken. Nils is conscentieus, heeft oog voor details, denkt goed mee en komt met mooie oplossingen. Updates aan de site, zoals een Engels- en Franstalige versie, heeft hij snel en accuraat uitgevoerd, zonder dat wij er omkijken naar hebben. De betrokkenheid van Nils is groot, hij is flexibel en schakelt snel. En dankzij zijn kennis en ervaring hebben wij een website waar wij heel blij mee zijn.”


Ton Barendrecht, Soluton 15 februari 2011
“Nils heeft de nieuwe website voor mijn bedrijf gemaakt. Vanaf ons eerste tot en met ons laatste contact, zorgde Nils ervoor dat hij mijn ideeën goed begreep. Hij koppelde mijn ideeën en zijn eigen kennis en vaardigheden aan elkaar om de website te maken die ik wilde. Gedurende dit gehele proces was ons contact heel gemakkelijk en natuurlijk, waarbij hij toch doorlopend oog had voor het eindresultaat. Als u op zoek bent naar een persoonlijke benadering, neem dan contact met hem op. U zult blij verrast zijn!”


Paul A. Treanor, The Language Coach 20 maart 2010
“Nils advised me on all aspects surrounding my website. He advised me and translated my ideas into a user-friendly website. His knowledge in his field, efficiency and input were astounding. I enjoyed working with him and have no reservations recommending Nils’ services.”